gradient-noise.jpg

Video en Fotografie

Uw unieke uitstraling

 
 

Videografie

Video is een zeer effectieve manier om uw bedrijf te presenteren. Naast het benoemen van uw diensten of producten kunt u ook direct demonstreren hoe u te werk gaat of hoe uw product werkt. Dit is voor een (potentiële) klant erg waardevol.

Wij bespreken met u wat de intentie is van de video en wat u er mee wilt bereiken. Wij komen bij u langs op de zaak of gaan met u mee naar een klus om beelden op te nemen. Vervolgens wordt er van de opgenomen beelden een vloeiend geheel gemaakt.

Hoewel het niet altijd nodig is, kan geluid wel heel waardevol zijn. Het maakt de video compleet, duidelijk en brengt sfeer. Wij verzorgen op maat gemaakte audio in samenwerking met een audiostudio. Denk hierbij aan muziek, voice-over en effecten.

Naast bedrijfs- en product presentaties denken wij ook graag met u mee over andere ludieke video's. Heeft u wel eens gedacht aan een digitale kerstgroet van uw personeel met uw eigen op maat gemaakte bedrijfs-jingle?

Videografie.png
Fotografie.png

Fotografie

Wilt u uw personeel voorstellen of uw website een meer persoonlijke uitstraling geven? Dan is bedrijfsfotografie wellicht iets voor u. Wij komen bij u langs of gaan met u mee naar een klus om beelden vast te leggen die voor meerdere doeleinden inzetbaar zijn.