gradient-noise.jpg

Design, Video en Fotografie

Uw unieke uitstraling

Logo ontwerp

Heeft u nog geen logo of wilt u uw huidige logo een opfrisser geven? Daar helpen wij u graag mee.

 

Het logo is in de meeste gevallen de eerste visuele indruk die iemand krijgt van uw onderneming. Vanzelfsprekend wilt u dat het logo past bij uw onderneming en uw identiteit als ondernemer. Wat wilt u uitstralen, waar staat u voor en kunt u met het logo de juiste eerste impressie geven?

In een persoonlijk gesprek bespreken wij uw wensen en gaan we dieper in op de beste kwaliteiten van u en uw onderneming. Vervolgens gaan we dit omzetten in een logo zodat uw (potentiele) klanten de juiste indruk krijgen.

Gedurende het hele ontwerp-traject wordt u op de hoogte gehouden en zijn er 'feedback-rondes' waarin u kunt aangeven wat u mooi vindt en wat niet. Zo weten we zeker dat we gedurende de gehele ontwerpfase aan uw wensen blijven voldoen. Het logo is pas af als u tevreden bent.

Logo ontwerp.png
 
Huisstijl ontwerp.png

Huisstijl ontwerp

U wilt de professionaliteit van uw onderneming in alle aspecten laten terugkomen. Daarbij is een uniforme huisstijl essentieel. Met uw logo en/of website als basis kunnen wij offertes, facturen, briefpapier en visitekaartjes ontwerpen.

U kunt uw huisstijl in een combinatie pakket afnemen met een logo en/of website, maar wij kunnen ook de huisstijl maken op basis van uw huidige ontwerpen.

In een persoonlijk gesprek bespreken wij met u welke onderdelen van een huisstijl u nodig heeft en of er speciale wensen zijn. Zo kunnen wij bijvoorbeeld visitekaartjes voor u laten drukken zodat u volledig ontzorgd wordt.

Gedurende het hele ontwerp-traject wordt u op de hoogte gehouden en zijn er 'feedback-rondes' waarin u kunt aangeven wat u mooi vindt en wat niet. Zo weten we zeker dat we gedurende de gehele ontwerpfase aan uw wensen blijven voldoen. De huisstijl is pas af als u tevreden bent.

 
 
 

Videografie

Video is een zeer effectieve manier om uw bedrijf te presenteren. Naast het benoemen van uw diensten of producten kunt u ook direct demonstreren hoe u te werk gaat of hoe uw product werkt. Dit is voor een (potentiële) klant erg waardevol.

Wij bespreken met u wat de intentie is van de video en wat u er mee wilt bereiken. Wij komen bij u langs op de zaak of gaan met u mee naar een klus om beelden op te nemen. Vervolgens wordt er van de opgenomen beelden een vloeiend geheel gemaakt.

Hoewel het niet altijd nodig is, kan geluid wel heel waardevol zijn. Het maakt de video compleet, duidelijk en brengt sfeer. Wij verzorgen op maat gemaakte audio in samenwerking met een audiostudio. Denk hierbij aan muziek, voice-over en effecten.

Naast bedrijfs- en product presentaties denken wij ook graag met u mee over andere ludieke video's. Heeft u wel eens gedacht aan een digitale kerstgroet van uw personeel met uw eigen op maat gemaakte bedrijfs-jingle?

Videografie.png
Fotografie.png

Fotografie

Wilt u uw personeel voorstellen of uw website een meer persoonlijke uitstraling geven? Dan is bedrijfsfotografie wellicht iets voor u. Wij komen bij u langs of gaan met u mee naar een klus om beelden vast te leggen die voor meerdere doeleinden inzetbaar zijn.