gradient-noise.jpg

Design

Uw unieke uitstraling

Logo ontwerp

Heeft u nog geen logo of wilt u uw huidige logo een opfrisser geven? Daar helpen wij u graag mee.

 

Het logo is in de meeste gevallen de eerste visuele indruk die iemand krijgt van uw onderneming. Vanzelfsprekend wilt u dat het logo past bij uw onderneming en uw identiteit als ondernemer. Wat wilt u uitstralen, waar staat u voor en kunt u met het logo de juiste eerste impressie geven?

In een persoonlijk gesprek bespreken wij uw wensen en gaan we dieper in op de beste kwaliteiten van u en uw onderneming. Vervolgens gaan we dit omzetten in een logo zodat uw (potentiele) klanten de juiste indruk krijgen.

Gedurende het hele ontwerp-traject wordt u op de hoogte gehouden en zijn er 'feedback-rondes' waarin u kunt aangeven wat u mooi vindt en wat niet. Zo weten we zeker dat we gedurende de gehele ontwerpfase aan uw wensen blijven voldoen. Het logo is pas af als u tevreden bent.

Logo ontwerp.png
 
Huisstijl ontwerp.png

Huisstijl ontwerp

U wilt de professionaliteit van uw onderneming in alle aspecten laten terugkomen. Daarbij is een uniforme huisstijl essentieel. Met uw logo en/of website als basis kunnen wij offertes, facturen, briefpapier en visitekaartjes ontwerpen.

U kunt uw huisstijl in een combinatie pakket afnemen met een logo en/of website, maar wij kunnen ook de huisstijl maken op basis van uw huidige ontwerpen.

In een persoonlijk gesprek bespreken wij met u welke onderdelen van een huisstijl u nodig heeft en of er speciale wensen zijn. Zo kunnen wij bijvoorbeeld visitekaartjes voor u laten drukken zodat u volledig ontzorgd wordt.

Gedurende het hele ontwerp-traject wordt u op de hoogte gehouden en zijn er 'feedback-rondes' waarin u kunt aangeven wat u mooi vindt en wat niet. Zo weten we zeker dat we gedurende de gehele ontwerpfase aan uw wensen blijven voldoen. De huisstijl is pas af als u tevreden bent.